Pavele – Model 5

Producem si comercializam produse prefabricate, fantani arteziene, modele diversificate, la diferite marimi (inaltimi), cu statuete si sau farfurii pe mai multe nivele, cu sau fara bazin, garduri de beton, tigla de beton, spalieri, boltari, precum si diverse decoratiuni de casa si gradina.

Totodata producem o gama diversificata de pavaje si borduri.

Compara produs

Descriere

Producem si comercializam o gama diversificata de pavaje si borduri.

Pavelele sunt o alegere atractiva pentru toate suprafetele circulabile. Pot fi aplicate atat in curtile cladirilor rezidentiale, cat si pe aleile din jurul celor comerciale. Desi pavajele nu necesita un anumit tip de intretinere, pentru a va bucura cat mai mult timp de eleganta si confortul pavajului dumneavoastra, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

– Pavajul va fi protejat de substante chimice (clor, acizi, saruri).
– Pentru deszapezire nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.
– Se va evita depasirea gabaritului recomandat de producator.
– Pe timp de iarna este bine sa se evite presararea cu sare pentru indepartarea ghetii.

Bordurile, boltarii, blochetii si pavelele sunt elemente de constructie prefabricate. Bordurile sunt utilizate la constructia de: trotuare, alei pietonale, piete si terasele comerciale, parcari auto, partile carosabile ale strazilor. Bordurile au rol estetic, practic, montajul lor fiind simplu de executat si economic. Pavelele si dalele sunt produse ecologice, usor de montat si intretinut, rezistente la inchet-dezghet, cu design placut si diversificat. Pavelele si dalele sunt ulilizate la terase exterioare si interioare, cai de acces in parcuri si locuri de agrement, interioare de fabrici si hale.

Specificatii

  • Grosime: 6 cm
  • 36 buc/mp

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.