Tigla din beton

1.80 lei2.50 lei

Producem si comercializam produse prefabricate, fantani arteziene, modele diversificate, la diferite marimi (inaltimi), cu statuete si sau farfurii pe mai multe nivele, cu sau fara bazin, garduri de beton, tigla de beton, spalieri, boltari, precum si diverse decoratiuni de casa si gradina.

Totodata producem o gama diversificata de pavaje si borduri.

  • 33cm x 42cm
    (Tigla dubla tip Vortex Hidra ITALY intra 10 buc mp.)
Golește
Compara produs

Descriere

FIIND DIRECT PRODUCATORI AVEM CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA.

PRODUCEM si vindem din stoc sau la comanda tigla din beton cu urmatoarele dimensiuni:

  • 33cm x 42cm
    (Tigla dubla tip Vortex Hidra ITALY intra 10 buc mp.)

Tigla este din beton foarte rezistenta si este acoperita cu un strat de vopsea polimer speciala pentru tigla rezistenta la diferite conditii climatice (inghet/dezghet, expunere soare, ploi , etc.)

Suprafata acoperita este de 10 tigle/mp si se poate comanda in diverse culori (rosu, maro, verde, albastru, visiniu, negru antracit, etc).

Totodata oferim si diverse accesorii ca: tigle de margine pe stanga sau pe dreapta, coame.

Avantaje

Rezistenta sporita in timp: In comparatie cu alte materiale folosite ca invelitori, rezistenta tiglelor din beton creste pe o durata de pana la 50 de ani si asigura astfel o durata mai mare de viata Tiglelor tip VORTWX YDRA ITALIA. Rezistenta impotriva precipitatiilor CRISPADIN isi supune constant sistemele de invelitori unor teste desfasurate in cel mai mare canal de vant al Romaniei. Rezultatele o dovedesc: tiglele ofera siguranta si protectie si in cazul unor precipitatii extreme. Conditionate de modul de fabricatie, tiglele sunt vizibil mai putin afectate de pagubele cauzate de furtuni. In cazul in care este nevoie, va pot fi oferite solutii suplimentare de siguranta impotriva intemperiilor. Trecand fiecare test de rezistenta datorita densitatii, acoperisurile cu tigla sunt foarte rezistente impotriva grindinei si a altor solicitari de aceasta natura. Daca va fi totusi cazul, piese individuale vor putea fi schimbate fara probleme. Cu o densitate inalta, tiglele Bramac nu sunt patrunse de umiditate, cum ar fi de exemplu roua, si sunt astfel protejate de pericolul inghetului.

Informatii Generale

Tiglele tip VORTEX HYDRA ITALYA model DUBLU ROMAN sunt elemente de acoperis moderne si estetice. Profilul are o frumusete clasica, se adapteaza oricarui tip de arhitectura, cu siguranta si in regiunea dumneavoastra. Modelul are o gama variata de culori, este insotit de intregul sistem de accesorii si poate fi utilizat pentru toate tipurile de acoperisuri Sunt utilizate in toate tipurile de acoperisuri (cu o apa, 2 sau 4 ape) cu unghiuri inclinate. Gama variata de culori este insotita de intregul sistem de accesorii si de garantia de 30 de ani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.